دو بازی و دو باخت حاصل کار تیم والیبال پرستاره شهرداری ارومیه در فصل جدید رقابت های لیگ برتر والیبال کشور بوده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان غربی، تیم والیبال شهرداری ارومیه در حالی گام به مسابقات لیگ برتر امسال گذاشت که تغییرات گسترده ای را چه در رده مسئولان اجرایی باشگاه و چه در سطوح کادرفنی و بازیکن بهخود دید به طوری که پس از برکناری "علیرضا عصمت پرست" شهردار سابق ارومیه، معاون فرهنگیو ورزشی شهرداری، مدیرعامل باشگاه، سرپرست تیم و همچنین " ابراهیم وطن پرست " به عنوان سرمربی و دو دستیار او، همگی جای خود را به نفرات جدید سپردند، نفراتی که شاید اگر ترازویی برای وزن کردن آنها داشته باشیم برتری تیم سابق نسبت به تیم فعلی، در ورزشی تر بودن آنها است.
"رسول اصغرزاده" که به عنوان سرپرست جایگزین مدیرعامل باشگاه شده بود با هدف آسیایی شدن تیم شهرداری کار خود را در این مجموعه آغاز کرد و در اولین اقدام و پس از کش و قوس های زیاد و بالا و پایین کردن رقم توافقی با سعید معروف،بالاخره توانست در نخستین گام جذب ستاره ها، این بازیکن را به عنوان بهترین پاسور آسیا جایگزین بازیکن پا به سن گذاشته ای مثل علیرضا بهبودی که به لطف عدم بازیکن سازی والیبال کشور در پست پاسور، همچنان در این لیگ بهعنوان یکی از پنج شش پاسور سطح اول کشور پاس می دهد، نماید. البته نباید فراموش کرد که"وحید سیدعباسی" یارغار معروف نیز آمل را به سمت زادگاه خود ترک کرد تا نیمکت نشینی خودخواسته اش در ارومیه نیز تداوم داشته باشد.
اصغرزاده و قائم مقام نه چندان نام آشنای او (اشرفی) در گام بعدی برای جذب ستاره ها، دست روی دو سرعتی زن و مدافع برتر والیبال کشوریعنی علیرضا نادی و محمد موسوی عراقی گذاشتند که در نهایت نادی به عنوان کاپیتان تیم ملی و یکی از بهترین مدافعان روی تور و سرعتی زنهای برتر قاره کهن به جای بازیکنی مثل مهران زارع به این تیم پیوست.
مدیریت جدید تیم در گام دیگر خود این بار و در عدم توفیق در جذب بازیکنانی مثل فرهاد قائمی، قرار داد سعید مصطفی وند را به عنوان یار باتجربه و ملی پوش خود تمدید کردند. آنها در ادامه خریدهای آنچانی خود "خاویر کاپفر" ملی پوش فرانسوی الاصل لهستان را به عنوان یکی از دو سهمیه خارجی خود جذب کردند و محمد محمد کاظم یکی از بهترین قدرتی زن های یک دهه اخیر والیبال کشور که طی یک و نیم سال اخیر به علت مصدومیت از میادیندور بود را نیز جذب تیم کردند. در کنار این بازیکنان، نفراتی همچون بهرام فرید، احسن الله شیرکوند، فرهاد پیروت پور، امیر برزگری، فرهاد عادلی و ایرج میکاییل زاده نیز به عنوان بازیکنان فصل گذشته قرار داد خود را تمدید کردند.
با نگاهی به این تغییرات می توانبه عدم ثبات همیشگی در ورزش این استان پی برد. تیمی که سال گذشته به عنوان سومی لیگ دست یافته بود با تغییر یک مدیر، در اکثر نقاط دچار تحولات عظیمی شد.در اینکه شهرداری ارومیه با توجه به حواشی پیرامونی این باشگاه در سال گذشته نیاز به تغییراتی برایآرام تر کردن جو تیم داشت، وجود ندارد اما آیا تغییر یک یا دو نفر در مدیریت باشگاه باید این تیم را دچار تغییرات اساسی در رده کادرفنیو بازیکن کند؟!
در فصل گذشته از بین چهار تیم راه یافته به مرحله پلی آف این تنها تیم شهرداری ارومیه بوده است که چه در سطح کادرفنی و چه در سطح بازیکن، بیشترین تغییر و تحول را به خود دیده است و تیم هایکاله، سایپا و پیکان با حفظ شاکله اصلی تیم خود با کمترین تغییر در جهت تقویت خود برآمده اند.
طی یک دهه اخیر کمترین ثبات در تیم های لیگ برتری در نمایندگان آذربایجان غربی بوده است به طوری که طی این یک دهه گذشته هر سال یک مربی با تیم کاری خاص و منحصر به فرد خود، هدایت نمایندگان استان را عهده دار شدند تاکمترین ثبات را از نمایندگان به اصطلاح پایتخت والیبال ایران شاهد باشیم. والیبالی های ما نیز باید کمی منصف باشند و بپذیرند که حداقل تعامل، دوستی، یکرنگی و اتحاد را در کنارهم و برای هم و برای والبیال این استان داشته اند. اگر غیر از این بود با وجود 12 مربی بین المللی در این استان، مدیریت باشگاه شهرداری ارومیه نباید در یک بی اعتنایی صرف (شما بخوانید یک دهن کجی آشکار)، هدایت تیم لیگ برتری این شهر را به یک خارجی کهقطعا تاثیرپذیر از والیبال پرحاشیه ما خواهد بود تا تاثیرگذار بر آن، می سپردند.
اگر متهم به بدبینی نباشیم در یک حالت کاملا منطقی باید گفت با وجود تیم های با ثباتی مثل کاله، سایپا و پیکان و همچنین تیم های بهنسبت تیم تری مثل پیشگامان کویر یزد و شهرداری تبریز، بسیاردشوار است که تیم شهرداری ارومیه یک پای فینال رقابت های فصل جاری باشد. تیمی که به رغم هزینه های میلیاردی، جذب ستارگان نامدار، اردوها و بازی های دوستانه پیش فصل متعدد، در قامت یک مدعی اصلی برای فتح قهرمانی لیگ وارد شد و در دو دیدار کاملا ناامید کننده، از دو بازی نخست خوددو شکست را دشت کرد که طی این دو بازی نیز تنها یک ست را از تیم های میزان و کاله پیروز شد!
با توجه به اتفاقاتی که امسال در ورزش کشور شاهد آن هستیم، قطع به یقین اگر یک فرد منطقی باشیم، خواهیم پذیرفت که پول همه چیز نیست و قسمتی از ورزش حرفه ایرا پول تشکیل می دهد نه همه ی آنرا، چه آنکه اگر غیر از این می بود،باشگاه های پر هزینه و میلیاردی که اگر بخواهیم مثالی بر ناکامی آنها ذکر کنیم، تعدادشان کم نخواهد بود، موفق می شدند.
اگر شرایط تیم های قهرمان حال در هر ورزشی که می خواهد باشد را برررسی کنیم، خواهیم دید آنچه که اینتیم ها را در مسیر قهرمانی قرار داده است برخورداری از دیسیپلین تیمی خاص در کنار مجموعه ای متحد و همدل بوده است که از بالاترین رکن باشگاه تا پایین ترین آن را شامل شده است، چیزی که اکنون در تیم شهرداری ارومیه زیاد به چشم نمیخورد و پول های پرداختی دست و دلبازانه و بدون مدیریت شده حاکی از این مدعاست.
بی جا نیست که ما در بازی های آینده نیز انتظار شکست در مقابل حریفانی مثل پیکان، سایپا، پیشگامان، متین ورامین و شهرداری تبریز را نیز بکشیم. تیم هایی به نسبت شهرداری ارومیه منظم تر و هماهنگ تر.
پس دل خوش نکن
هوادار عزیز!!